Distractie studenteasca de vara in Grecia

 

Vrei sa incerci ceva diferit vara aceasta insa bugetul este restrans? Programele de vara pentru studenti  sunt variate, insa unul ce presupune o investitie mica este cel pentru Grecia.

Daca priprimaworkandtravelmul gand este” Ah, Grecia e cu probleme pe plan politic, deci nu!”, afla ca nu este asa! Atat turismul cat si programele de vara pentru studenti au ramas neschimbate si nu prezinta niciun risc. De asta poti fi sigur!

Studentii care au fost vara aceasta plecati cu un program Work and Travel in Grecia au tinut sa mentioneze cateva aspecte:

Inca de la inceputul mesajului tin sa va multumesc ca mi-ati oferit ocazia de a testa un job nou, de a experimenta lucruri noi si de a cunoaste oameni deosebiti. Nu pot omite faptul ca am avut privilegiul de a avea niste angajatori de nota 10 si pe aceasta cale le multumesc din nou pentru amabilitatea de care au dat dovada in ceea ce ma priveste. Au fost si zile in care mi s-a testat capacitatea de rezolvare a unor probleme administrative dar cu ajutorul sefilor care – repet – au fost niste oameni minunati totul s-a rezolvat cu bine. Asadar am cunoscut oameni minunati, am vazut locuri superbe si am invatat lucruri noi, fapte ce ma determina sa cred ca se merita ca orice student sa opteze pentru un job in strainatate pe perioada studentiei. Anca Elena

“Am fost plecată pe insula Zakynthos. Am lucrat în Argassi, la unul dintre hotelurile grupului Xenos. La muncă totul a fost super ok. Managerul ne-a ajutat în toate privințele și a fost îngăduitor având în vedere lipsa noastră de experiență. Munca nu a fost una grea, dar probabil și colegii de acolo și mediul în care am lucrat au făcut ca totul să fie mai ușor. Eram toți ca o mare familie. Am cunoscut oameni pentru toată viața, iar acum am prieteni în Polonia și în Grecia. Nu am avut probleme nici cu, condițiile de cazare. Experiența a fost extraordinară!  Având în vedere că la început eram speriată de ce mă așteaptă acolo…la sfârșitul verii nu mai voiam să vin acasă. Sper ca și alte persoane care se vor înscrie în acest program să fie la fel de norocoase ca și mine! Milena Alexandra

Intereseaza-te si tu ce presupune programul Work and Travel Grecia si s-ar putea sa fii surprins cat de accesibil este unui student!

Studentia este prea scurta ca sa nu incerci Work & Travel!

http://www.primaworkandtravel.ro

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s